We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Prijzen Verhuur 2021

Verhuur van de vakantiewoning in het hoogseizoen in principe per volle week, van zaterdag 15.00 uur tot zaterdag 10.00 uur. (korter verblijf soms mogelijk, min. 3 nachten). Caravans en tenten worden alleen per volle week verhuurd (zat-zat). De boeren logeerkamer kan ook per nacht worden geboekt (dit kan direct via booking.com). Roken en huisdieren zijn niet toegestaan in onze verhuurfaciliteiten.

Een kort verblijf (1-2 nachten, kamer en vakantiewoning) kun je direct boeken via Booking.com waar je ook direct de beschikbaarheid kan zien .... je vindt hier ook de prijzen voor een verblijf op feestdagen (min. 3 nachten)

Let op: Alle huurprijzen zijn exclusief toeristenbelasting. Deze wordt ter plekke met je afgerekend. De toeristenbelasting is voor de inpandige verhuur (vakantiewoning en kamer) € 1,- p.p/p.n. en voor de buiten-verhuur op de camping € 0,40 p.p./p.n. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prijzen vakantiewoning, het gehele jaar beschikbaar:

Prijs hoogseizoen (12-6 / 12-9 en 21-12 / 14-3):

€ 525,- per week tot 4 personen 

Slaapbank in woonkamer als extra bed (1/2 personen) € 10,- pp/pn

€ 77,- per nacht tot 4 personen (minimaal 3 nachten)

10% korting in laagseizoen (15-3 / 11-6 en 13-9 / 20-12) bij een verblijf van minimaal 3 nachten. 2e volle week 10% extra korting.

Een kort verblijf (1 á 2 nachten) kun je direct boeken via Booking.com waar je ook direct de beschikbaarheid kan zien .... je vindt hier ook de prijzen voor een verblijf op feestdagen (min. 3 nachten)

Handdoekenpakket € 3,50 per persoon (2 handdoeken en washandje). 

Voor het boeken van een weekverblijf, informatie en/of beschikbaarheid klik hier.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Boeren logeerkamer, het gehele jaar beschikbaar, prijs bij een verblijf van min. 3 nachten: 

Zomerseizoen, 15 mei t/m 30 september:

€ 25,- per nacht tot 2 personen 
€ 44,- per nacht tot 4 personen

Winterseizoen, 1 oktober t/m 14 mei:

€ 32,- per nacht tot 2 personen 
€ 55,- per nacht tot 4 personen

De kamer is geschikt voor 3 volwassenen, of 2 volwassenen + 2 kinderen (stapelbed geschikt voor 2 personen tot 90 kilo) Prijzen gelden bij een verblijf van minimaal 3 nachten.

Een kort verblijf (1-2 nachten) kun je direct boeken via Booking.com waar je ook direct de beschikbaarheid kan zien .... je vindt hier ook de prijzen voor een verblijf op feestdagen (min. 3 nachten) De kamer is ideaal als je je tent de dag voor vertrek rustig en droog wil inpakken!

Handdoekenpakket € 3,50 per persoon (2 handdoeken en washandje) De naastgelegen keuken en de badkamer worden van 15 april tot uiterlijk 1 november gedeeld met andere (camping)gasten. In de overige maanden heb je deze privé ter beschikking. De kamer heeft geen TV, wel WIFI. Verwarming op houtgestookte kachel en fornuis. Winterprijzen zijn inclusief stookhout.

Meer informatie en/of beschikbaarheid?  neem gerust contact met ons op. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prijzen caravans voor 2 of 3/4 personen, beschikbaar van 1 mei tot 1 oktober:

Constructam: Retro-achtige caravan met flinke veranda, geschikt voor 3/4 personen (2 maal  2 persoons bed; geschikt voor 1 stel + 1 volwassene, of 1 stel + 2 kids). Prijs hoogseizoen € 395,- per volle week. In het laagseizoen (tot 11-6 en na 13-9) is de prijs € 350,- per week of € 55,- per nacht (gebaseerde op een verblijf van min. 2 nachten door de week of 3 nachten in het weekend). Voor de kids is het ook leuk om een tentje bij te plaatsen, zie verderop. (Verblijf in de weekends van 1 en 8 mei +10%) 

Kip-caravan: 2 persoons caravan met ruime voortent, prijs in hoogseizoen € 315,- per volle week. In het laagseizoen (tot 11-6 en na 13-9) is de prijs  € 275,- per week of € 40- per nacht (gebaseerde op een verblijf van min. 2 nachten door de week of 3 nachten in het weekend). Deze caravan is wel ingericht voor 4 personen qua bestek/borden/stoelen e.d. en het is mogelijk een stevige bijzettent te huren voor de kids zodat je er met het hele gezin kan verblijven, zie verderop. (Verblijf in de weekends van 1 en 8 mei +10%)

Bijzettent: Het is mogelijk om een stevige 2/3 persoons tent (De Waard Zilverplevier of De Waard Kleine Burgemeester, beide met vast kuipzeil) bij te plaatsen. Tent incl. 2 matrassen (of luchtbedden) en onderlakens (kussen en slaapzak svp zelf meebrengen) € 60,- per week. Een zelf meegebrachte tent bijplaatsen kan tegen het normale campingtarief (€ 21,- per week).

De huurcaravans en tentjes graag bezemschoon achterlaten. 

Meer informatie en/of beschikbaarheid?  neem gerust contact met ons op. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prijzen piramidetent Joško (tot 6 pers.) of Janko (tot 4 pers.) beschikbaar van 26-6 tot 1-9: 

Prijs Joško € 395,- en Janko € 375,- per week (van zaterdag 15.00 tot zaterdag 10.00) Het is mogelijk om voor de kids een eigen tent bij te plaatsen. Stormvaste 2/3 persoons katoenen tent (De Waard Zilverplevier of De Waard Kleine Burgemeester, met vast kuipzeil) incl. 2 matrassen of luchtbedden en onderlakens (kussen en slaapzak svp zelf meebrengen) € 60,- per week. Een zelf meegebrachte tent bijplaatsen kan tegen het normale campingtarief (€ 21,- per week). 

De tenten graag bezemschoon achterlaten.

Meer informatie en/of beschikbaarheid? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reserveringswoorwaarden:  Reserveren van een verhuurobject gaat als volgt:

Reserveren graag via ons nieuwe contactformulier. Als je dit invult, hebben wij de juiste gegevens van je. Op de nieuwe website kan je zien of de gewenste data van het verhuurobject nog vrij zijn. (Vrije data kunnen eventueel toch bezet zijn, gezien we niet elk uur actualiseren! Wij behandelen de reserveringen op volgorde van binnenkomst) Als jou data nog vrij zijn, kan je via het contactformulier reserveren. We laten je dan gauw weten of de data inderdaad echt vrij zijn, en sturen je dan ook de benodigde betaalgegevens toe voor een aanbetaling. Je boeking is definitief na een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag inclusief een borg van € 50,--. Het restantbedrag en de toeristenbelasting kan ter plekke worden voldaan. Dat kan contant of 1 dag vóór vertrek via internetbankieren. De borg wordt na vertrek via de bank geretourneerd (indien na schoonmaak alles in orde blijkt te zijn). De huurder is aansprakelijk voor schade toegebracht aan de huurfaciliteit, inrichting / inboedel of inventaris. Eventuele schade dient gemeld te worden voor vertrek, en zal verrekend worden met de borg. Ook het niet netjes achterlaten van het verhuurobject of de inboedel kan met deze borg worden verrekend! Tenten en caravans graag "bezemschoon" achterlaten, in de vakantiewoning is een stofzuiger aanwezig. Alle verhuurobjecten graag achterlaten met keukengerei netjes opgeruimd in de kastjes, een schoon en leeg aanrechtblad, en lege prullenbakken. Wij gaan er vanuit dat huurders met respect en zorg omgaan met de verhuurfaciliteit, de meubels en inventaris.

Alle huurprijzen zijn exclusief toeristenbelasting! Deze kun je ter plekke voldoen. De toeristenbelasting is voor de inpandige verhuur (vakantiewoning en kamer) € 1,- p.p/p.n. en voor de buiten-verhuur op de camping (tenten en caravans) € 0,40 p.p./p.n. voor personen vanaf 2 jaar. Roken en huisdieren (ook de onze!) zijn niet toegestaan in onze verhuurfaciliteiten.

Let op: De volledige aanbetaling kan bij een annulering helaas niet worden geretourneerd. Gelieve hiervoor zelf evt. een annuleringsverzekering af te sluiten. (De borgsom wordt wél geretourneerd)

COVID: We begrijpen dat je evt. je verblijf wil annuleren als het niet is toegestaan om naar Slowakije te reizen. In dat geval wordt de volledige aanbetaling geretourneerd. 

Link naar onze reserveringsvoorwaarden

Voor het reserveren van een kampeerplek, zie prijzen camping