We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Tent JOŠKO (6) of JANKO (4)

Heerlijk! Verblijven in een van de prachtige en volledig ingerichte piramidetenten Joško of Janko.

Een tent huren is ideaal als je van kamperen houdt, maar de auto is eigenlijk te klein voor al die spullen ...... je wil niet graag met een aanhanger achter de auto rijden. Wellicht overweeg je een tent te kopen, maar je wilt het eerst eens uitproberen.

Beleef het échte kampeer-gevoel op een stressloze en comfortabele manier, zonder de tent zelf op te hoeven zetten. Geen gedoe met scheerlijnen en haringen, en je kunt dus zonder aanhanger aanrijden. Hierdoor reis je zeker enkele uren korter, het benzineverbruik is lager en je bent sneller (dus fitter) op de plaats van bestemming. En als je arriveert ...... hoef je helemaal NIETS op te bouwen, das pas een mooi begin van je vakantie, je kan gelijk heerlijk ontspannen!

Deze ruime tenten staan dit seizoen van 26-6 tot 1-9 voor je klaar (gewoon tussen de andere kampeerders!), op een ruime plek met genoeg privacy en geweldig uitzicht over de groene heuvels achter de camping. 

tent 1

Voor beide tenten geldt: Stevige stormvaste dik-katoenen piramide-tent, voorzien van een vast kuipzeil en een grote luifel en/of schaduw-tarp. Onder de luifel kan er worden gekookt. Tent Janko is geschikt voor 4 personen en heeft 2 slaapvertrekken. Deze kunnen worden samengevoegd tot één vertrek. Tent Joško (nieuw, groter model vanaf zomer 2020!) is geschikt voor 6 personen, en voorzien van 3 slaapvertrekken, waarvan er 2 samengevoegd kunnen worden tot 1 groter vertrek. 

tent 2

tent 4

Aan alles is gedacht, de tenten zijn kompleet, "tot en met de wasknijpers" ingericht .... Je hoeft alleen je eigen spulletjes maar in te pakken, en kunt gelijk vertrekken, op weg naar een (h)eerlijke comfortabele (en milieuvriendelijke!) boeren kampeerervaring.

tent 5 CAM00742

Beide tenten zijn voorzien van verlichting op stroom, een 3-pits gastoestel, een koelbox met koelelementen, 2 kussens, 4 matrassen met onderlakens op lattenbodems, (tent Joško met nog 2 extra luchtbedden voorzien van onderlaken). Gelieve zelf zorg te dragen voor slaapzakken/dekbedden voor alle personen én kussens voor de kids. Joško en Janko zijn verder van alle basiskampeergemakken voorzien, voor 4 resp. 6 personen. De tenten worden verhuurd van zaterdag (15.00) tot zaterdag (10.00). 

Verder is het mogelijk dat we een stevige 2 tot 3 persoons de Waard tent met vast kuipzeil bijplaatsen (indien beschikbaar, tegen meerprijs), zodat de kids apart kunnen slapen. Deze tent is dan voorzien van 2 matrassen of luchtbedden en onderlakens.

Zelf meenemen: keukentextiel, slaapzakken voor iedereen, kussens voor de kinderen, zaklampen en persoonlijke kleding/handdoeken. (evt. een koelbox op stroom) Als nodig is het mogelijk om dekbedden, kussens, dekbedhoezen en handdoeken bij ons te huren, dit graag van tevoren bij ons aangeven.

Prijzen

Is dit écht iets voor jou en je gezinNeem contact met ons op via het nieuwe contactformulier!