We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Back to basic

Verblijf in een Slowaakse CHATA.

Als je eens echt in de natuur, ouderwets wil verblijven, kun je via ons een Slowaakse chata, een traditionele houten huisje/hut in de natuur boeken voor een écht back to basic verblijf. Meestal is deze zónder stroom of stromend water, koken op een houtgestookt fornuis of op het kampvuur buiten, en een ouderwets toilet buiten, je weet wel, zo'n houten hutje met een hartje in de deur..... er is altijd een bronnetje in de buurt voor je watervoorziening, verlichting op een gasfles of auto-accu, en geweldig véééél rust, stilte en natuur om je heen.......stel je de nachtelijke sterrenhemel daar eens voor!

back to_basic_vuur

Als je interesse hebt, neem dan op tijd contact met ons op, wellicht kunnen we dan iets voor je regelen. De eigenaren zijn Slowaken hier uit de omliggende dorpen, de Chata's liggen altijd alleen, met mooi uitzicht op de omgeving en midden in de natuur; in het bos, of in een weiland.

Voor een indruk van een verblijf in een chata, zie het bericht met fotos op de boerenhofblog

 

 

Vanaf 2021 is het mogelijk om het zelfgebouwde tiny-house van onze zoon Jordi in de zomermaanden te huren .... zie meer verhuur