This website uses cookies to make sure that you experience this website the best possible way. By continuing to browse this website, we expect that you agree to that.

Boeren logeerkamer

Het gehele jaar door kun je in de oergezellige, boeren logeerkamer verblijven. Deze is geschikt voor in totaal 4 personen, en ingericht met een ruim 2 persoons bed (180x200) en een stevig stapelbed. Er is een waterkoker, bekers, thee, koffie, suiker en melk. Ook bestek en borden voor 4 personen, als je in de naastgelegen campingkeuken een maaltijd wilt klaarmaken. Hiervoor is in de campingkeuken ook allerlei kookgerei en er zijn pannen aanwezig. Verblijf in de logeerkamer d.m.v. reservering. Voor de prijs hoef je het niet te laten!                                                                         .logeerkamer 1

Een verblijf tijdens het kampeerseizoen:

  • Als je kampeert en vroeg in de ochtend wilt vertrekken kun je de dag van te voren je tent/vouwwagen in de middag in alle rust droog afbreken, en het laatste nachtje in de logeerkamer overnachten. ‘s Ochtends een broodje en een kop koffie, en lekker op tijd beginnen aan je terugreis naar huis, wel zo relaxed!
  • Als je niet in een tent wilt slapen, maar toch de gezelligheid en de sfeer van de camping wilt meebeleven, dan is deze kamer een uitkomst. Ook is deze ruimte zeer geschikt voor motorrijders of anderen die door Slowakije reizen, maar  geen tent bij zich hebben. Onze camping is qua ligging ook bijzonder geschikt op doorreis naar de Oekraïne, en Roemenië!
  • Misschien willen opa en oma eens een keer mee op vakantie, gezellig samen met de kleinkinderen op de camping rondstruinen..... maar dan wél in een écht bed slapen ‘s nachts! 

Een verblijf in herfst, winter of voorjaar:

  • Heerlijke herfstwandelingen in de omgeving, en bij terugkomst lekker het gemetselde fornuis in de keuken opstoken. Buiten het campingseizoen is de campingkeuken én een badkamer geheel tot je privé-beschikking!
  • Voor een mooi prijsje het ideale verblijf voor een eenvoudige, leuke skivakantie. Géén tv en bankstel, maar wél een gezellige houtgestookte ouderwetse keuken, waar je skibroek en handschoenen lekker boven het fornuis kunnen drogen. 2 Douches staan ter beschikking, als je moe en koud van de piste komt. En wil je de keuken al voorverwarmd hebben als je terugkomt van de skidag, vraag naar onze stookservice! (overigens zijn er maarliefst 6 mooie skigebieden in de naaste omgeving, je kan elke dag ergens anders genieten! Kijk maar eens op www.holidayinfo.sk daar zijn enkele ervan vermeld: Skicentrum Čertovica, Chopok Juh, Tale, Myto pod Dumbierom). Skipassen en ook skiles zijn hier nog prima te betalen, en lange wachtrijen op de piste? Die kent men hier nog niet :) 

logeerkamer 2

logeerkamer 3

In het winterseizoen zijn de overnachtingsprijzen iets hoger dan in de zomer i.v.m. de luxe van het prive-gebruik van de keuken en de badkamer, en de bijkomende stookkosten.   

 Prijzen

Wil je reserveren of heb je een vraagNeem contact met ons op via het nieuwe contactformulier!